Mit mond
Marasztaltam volna meg nem is.
Mérges voltam, sok volt a dolgom.
Beszélgetni jött.
Figyelmetlenül hallgattam,
nem értettem, mit mond.
Vártam, hogy menjen el végre.
Mikor felült a buszra, éreztem hiányát.
Szidtam magam lelketlenségem miatt,
de másnap, harmadnap és mindig
így játszódott le találkozásunk.
Ő beszélt, én úgy tettem, mintha.
Szégyellem magam.
Most én megyek hozzá, sírjánál beszélek,
és nem értem, mit mond anyám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-21 00:44:30
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-21 00:44:30