Minden mozdulat
szépsége abban rejlik,
amire a mozdulat irányul.
Érdektelen a Holdra
mutató gesztus:
a Hold érdekes.
A mozdulataidból akkor
lesz vers, ha elmersz
tűnni a szavak mögött.
Ha rájössz, hogy nem
te támasztod alá
pillérként a szöveget:
a szöveg dúcolja
alá az életedet.