Csupakupac
Kiborult a ruhásszekrény
megint a csupakupac tetején
ülök
próbálok lehámozni magamról néhány harisnyát
pántot
Arisztotelész rohangál
a falakon
majd elterpeszkedik a plafonon
minden csak látszat
mondja
Platonnal koccint egy nagyot
Ionesco közben szivarra gyújt
nevetséges
hogy
hány órában áll önnek a mutatója
a füstöt rámfújja
és eltűnik a szoba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-14 12:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-14 12:00:01