Konzerv-emlékek (a kis javitásokkal)
Tacskók hullámzanak át a füvön.
Gyermekkori képzelt barátok
kézen fogva szaladnak el,
az ágy alatti szörnyekkel
macskavicsot rugdosva.
Kifogynak a konzerv-emlékek.
A csorba fülű edények
már neked sem mesélnek.
A halszem sem kacsint rád ,
a falban rágják az egerek.
Ajtócsapkodások helyett
tengerimalac-riasztó ébreszt.
Koszorút fonsz romlásod virágaiból.
Már leváltál a gazdatestről.
De halnál is egyedül?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-09 21:31:44
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-09 21:31:44