Minden csalódás.
A varázsszónak
kimondva nincs ereje.
Akinek a közelébe férsz,
többé nem érint meg.
Akit csak tudok,
romlásba viszek.
Szedem az áldozatokat,
magam szüretelem.
Te nemesíted az állatot,
én melléfekszem a földre.
Menekülj,
már van kit tönkretennem.