Utazás a jelenbe
egy hatalmas tölgy
törzséhez ültettek le
megigazították a lábam
hogy egyenes tartásban várjam
míg eljön valaki értem
láttam ébredni a Napot
karomról
sárgarigók csipegettek jókedvet
azt mondták
akik idehoztak engem
hálásnak kell lennem
várok
3D-s szemüveget tologat
szememre egy holló
gyönyörű kéjbe varázsol majd Cipolla
talán
A kopasz énekesnőben
én is kapok valami szerepet
ha türelmes leszek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-07 16:39:18
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-07 23:03:57