Foltok
Foltom vagy, testemre öltelek.
Betakarom veled magam, hogyha fázom,
mint éveimet földre hullt millió pillanattal,
mikor ölellek. Égessen tűz egymáson.
Ne lássa senki más, hogy e gazdag
tiszta szegénységben mennyire szeretlek.
Foltod vagyok, a testedre öltesz.
Betakarod velem magad, hogyha fázol,
mint éveidet földre hullt millió pillanattal,
ha nem ölelsz már, s tűz se éget egymáson.
Ne lássa senki más, hogy e gazdag
tiszta szegénységben még ma is szeretlek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-03 19:17:19
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-03 19:17:19