Kutyavilág
Buta dolgokat fecsegnek mostanában a pesszimisták.
Kutyavilág lesz itt!-mondják.
Bár, rácsapják fejükre olykor,még a szürke konyhaszekrényt is
vagy asztal alá bújnak,hogy ne lássák mások,ha este tíz után
tíz ujjal nyalják ki a tejfölös bögrének még a fülét is.
És kinyalják!Mindent,amit csak tudnak!
Kutyavilág lesz itt!
A lucskos káposzta,meg a zsírtól csöpögő sült csülök
csak nekik okoz riadt impotenciát
alig várom,hogy lecsókoljam szádról a sült szalonnát és a hagymát!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-02 16:34:00
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-10 13:07:45