Ahogy a dupla élű borotva pengéi
az arcon, nem érintkeztünk,
úgy mentünk mi is egymás mellett
az úton, ahol a beton még mindig
őrzi nyomainkat.
Megtörtént az, ami ketté osztja
a dolgokat. Gondolatban most
már minden előtte és utána van.
Irhakabátod végérvényesen
megváltoztatott.