Isten-Élet-Halál
Elmentél visszavárlak téged
Utánad megyek irányom mutasd
Nem bíróm tovább a kínt nélküled.
Elengedtél itt maradtam egyedül
Keserves napok rossz hangok
Életvége életérzésem van most.
A gitár csak a sarokban áll
Drogos lettem nem megy tovább
Rabbá tett segíts gyere vissza.
Elemészt a gyógyszer az ital
Kába ébredések remegő esték
Furcsa reggelek agypusztító napok.
Nem borotválkozok a szakáll takar
Gyere vissza régmúlt vagy új kor
Hiteles zagyva szavak most is.
A sziklát adtad uram dombot kértem
Gyere vissza ma este hiszek benned
Istenem kit megtagadtam hibáztam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-31 19:04:49
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-31 19:09:04