Dalra születtünk
Fütyörészgetek… magamban hallom.
Jó ez a trilla!
Ha nincs költészet, s úgy jössz világra,
József Attila!
Hökkent agyamat figyelem, mit kezd
e gondolattal?!
Mint kétballábas, laszti-imádó:
játszani azzal!
Csűröm-csavarom, eszem már dobná
ki az egészet,
hiszen holt ötlet – annyira egy vagy
velünk, költészet!
Tudjuk, de sokak! – csillag a folyón,
csillag az égen,
de elmondani, mint Te kevesek:
pontosan, szépen.
Legnagyobbakhoz így vagy mérhető,
József Attila!
Fütyörészek hát újra magamnak…
Jó ez a trilla!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-18 19:24:21
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-18 19:24:21