Konyhában
Konyhában pislákoló fény
Elriasztó fazekak felfalnak
Érdekes emberek dolgoznak
Banán Joy sarokból figyel
Lassan elmosogattam ma
Az életem is így mosnám el !
Most élek most nem kell ?
Kell a bátorság a boldogság
De más valami egészen más
Szalag munka Bob Marley ...
Dolgozzál kapsz nyugdíjat
Rabbá tették az embert ...
Csak énekelek fütyülök
Hol jár az eszem de hol
Hová tettem és aláírtam
Elfáradtam sok sikert
Eltávozok más vár rám
Örültem karmámban
Kedvesség rövid volt
Segítség magam voltam
Kreatív tevékenység nincs
Érdeknek nyoma sincs
Kellemetlen mindezt látni
Az üvegpalota érdekesebb
És így tovább.....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-17 19:23:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-17 19:28:29