Vázlatok
Ceruzámmal simogatok
Egy hajszálat portrédra
Ujjbegyemmel csókolok
Pirosat festett szádra
Meztelen válladra
Égetett sziénából varrok kabátot
Köldöködből
A bányászok piszkát kifújom
Csípődről lecsúszik a körző
Nem matek ez - mondod
Mégis hogy meddig
Kell téged a fiókban rejtegetnem
Kitört hegyekben számolom
A fehér falhoz mérlek még egyszer
Majd pár gyors mozdulattal
Kiradírozlak magamból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-13 22:31:33
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-13 22:31:33