Kaland
Jó költők egyik fő gondja a rím.
Presszóban leltem hangulatot, helyet
papírra vetni gondolataim.
Kávét rendeltem. (Kinn eső esett.)
Képzeletben már kavartam, eközben
szemfényképek tucatját rögtönöztem.
Jött a pincérlány sietve. A tálca
megbillent kezében – máshová nézett.
Üveg csörömpölt. Halk sikoly. „Bocsánat!”
Komoly akartam maradni, sértett,
de csiklandozta nyelvemet a humor:
„Sebaj, kisasszony, megmaradt a cukor!”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-09 11:31:50
Utolsó módosítás ideje: 2016-10-09 11:31:50