Toxikológia
Tegnap este lett munkám de kár volt az öröm
Volt bőven káröröm a sóvárgás elnyomott
Öt órát várakoztam a Nyírőben és hazaküldtek
De én a kocsmába mentem addig ittam míg...
Az óra ütött és az alkohol, mentőt hívtam magamra
Kinevetek cinizmus tárgya lettem az ápoló megfenyeget
Nem mertem szólni csak az infúziót néztem este
Reggel felkeltem meztelenül és a halálomat vártam
De nem jött csak a nővér egy fekete zsákkal
Abban voltak szétdobálva az értéktárgyaim
Öngyilkosságomtól tartottak újra itt nem sokáig
Lehet már nem de hétfőn merénylet a kórházban
Meg akarok gyógyulni .........................................
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-27 20:02:48
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-27 20:02:48