Urat játszik
Hajnalban már reménykedik,
életörömre is telik,
kalapot tesz, megemelni,
nem szivárog be ezernyi
gond az élet résein se,
gyereket nemz, hogy leintse,
ha tőle többet hibázna,
vagy aratáskor is fázna.
Ujjé! - kiált, szép az élet,
urat játszik, nem cselédet.
2016. augusztus 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-15 00:55:25
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-15 00:55:25