gyűlöli a kétség nélkül valókat
és irigyli őket
mert ujját a kor ütőerére tevé
és nem érze pulzust
elhagyott üres
kocsmákba jár
hogy az ő és a csapos közti
kínos hallgatás
minél hosszabb legyen
bánatából csinál ékszert
hol mint kincset
inge alá rejti
hol mint bizsut
mutogatja