Szerelmi négyszög és hamburger
Kiröhögnek a hátam mögött
A hülye skizók
Pedig nem vagyok beteg
Házasság = hirtelen halál
Igen, vagy nem? Ugyan már...
Én nem akarok már így élni
de mindenkinek lennie kell valahol
Sámándobok lüktetnek az agyamban
Vigyázat, ültetnek!
A szavazást, hogy
Edit vagy Anikó
Mit tudom én már
Én már mindkettőhöz fohászkodtam.
Édes jó istenem
Valaki mérje le a ... nyakam.
"Bonyolult.
Majd holnap mindent megmagya-
rázunk."
Csak ma még bábozunk.
Ki a világ legjobb költője?
Hát nem én. Nem vagyok én olyan okos.
Ki a világ legjobb nője?
Dokujem Staci
"Csak Téged..."
Leereszkedett a szintemre.
Álmomban kukorékolt 1 postaláda.
(Az a bizonyos.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-15 17:46:01
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-15 17:46:01