észlelés
Nézze, én tudom, hogy maga
nem létezik, hogy nem jön el,
hogy a romantika nem pálya,
életműfajnak választani tiszta
szívás. Költő és forradalmár,
meg ilyen rég devalválódott
ideák, eltévesztettem a századot,
anakronizmus vagyok testet
öltve, de higgye el, már rég
nem hiszek bennem.
Szóval, igen, én vagyok, akit keres.
Igazából nem tudta, hogy. Hát én se.
Hogy még élek. Türkiz minden.
Valamiféle szenvedély.Tudjuk,
hogy ilyen nincsen.
Holnapra leperget, mint kutya
a vizet, habokból fölmerült
vízi szörnyet, kinek nemléte
bizonyítva van. Én meg,
ahogy nézem, már megint
ott nem leszek, ahol maga nincs.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-04 08:33:35
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-05 10:16:23