Ma hajnalban
elmentem a
hiábavalóságok piacára.
Egy cigány asszony
a tenyerébe hullott
esőcseppeket számlálgatta,
és egy férfinak,
akit a hentesnél láttam,
műszempillája volt.
Az arab lány
kávét darált,
olyan színe volt,
mint Pakisztánnak.
Magyarul beszéltünk.
Sokáig néztem a Paradicsomot.
Nem vettem belőle.