Love story
Játszol a szavakkal,
Velem a szavak játszanak.
Történeteket szülsz,
Engem a történeteim szülnek.
Felveszed és leteszed a tollat,
Nekem belenőtt a kezembe.
Elmész bulizni,
Én a vers ütemére reszketek.
Szerelmeddel töltöd az estét,
Én könyveken fekszek.
Testvéreidnek csomagolsz ajándékot,
Én már magam sem lepem meg.
Elpusztítod a szereplőidet,
Engem a szereplőim pusztítanak el.
Az életről írsz,
Én élet helyett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-22 22:34:27
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-22 22:34:27