A mentőangyal bukása
Mert csillagtüskék sebzik az éjszakát
esténként segítségre készen várom:
csipesszel, kötszerrel, ha nem sikerülne a tervem,
hogy minden csillagot megszelídítsek.
Olyanok, mint a sünök. Összegömbölyödnek
vagy sziporkázó tüskéikkel az égboltot döfködik.
Az éj meg hang nélkül tűri,
hogy egyre több sebből vérzik.
Menthetetlen mazochista, akár csak én.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-14 14:25:18
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-18 09:03:59