Füst a tetők felett
utolsó cigim utolsó gyufám
letépett gyufásdoboz oldalán
szikrázik végig mint az életem
nincs már se pénzem se bérletem
felmegyek a tetőre és ott fent ülök
csak ülök és ugrani készülök
eldobtam a csikket semmim sincsen
lent a porban hever minden kincsem
fúj a szél és száll a füst
halványszínű tán ezüst
ha majd testem hamu lett
lelkem is csak füst a háztetők felett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-10 04:20:01
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-10 04:20:01