már megfoghatatlan.
A fosztóképzős élet.
Felidézni képtelen szenvedek.
Hogy újra lássam
nekem évek múlva elő kell venni a fényképeket.
Anélkül külön-külön élesen villan még
mosolya, szeme színe, szemöldöke íve
és a szeretete erőlködés nélkül is.
De a hangja
a hangrögzítő nélkül rám örökült
kegyetlen hiány.