Visszhangozzanak
A függöny mintázatán látom,
hogy araszol a telihold,
ha lenne hozzá sok türelmem,
kiszámíthatnám mennyi volt
a távolsága, sebessége
majd később néhány perc után,
s ilyen sebesség birtokában
hol lennék szombat délután,
mert az én helyzetem a fontos,
hogy magammal rendben legyek,
és majd hangos ovációval
visszhangozzanak a hegyek!
2016. február 27.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-03 00:03:51
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-03 00:03:51