Újra
Viharok súrolnak te tovább mész.
Víz árad te tovább mész.
Egyre csak tovább mész .
Eső esik rám nevetsz egy dzsekiben?
Vedd észre a körülötted zajló erőt!
Vedd észre te okoztad!
Vedd észre meg kell állnod végleg!
Nevetsz még mindig egy dzsekiben?
Semmit nem tiszteltél!
Semmiben nem gyönyörködtél!
Az ég villámaival lesújt rád.
A dzsekivel már nem mész tovább!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: (, 2016.05.01)
Feltöltés ideje: 2016-05-01 17:38:40
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-01 17:41:14