A BLŐDLI MESTERE
Szabad hitében, műveitől neves,
Magát jegyezte el - hogy a módi lett -,
S a nászra hívta, hadd fizessen
Mind, ki a példabeszédre vágyik.
A pénzre mérget vett, vizet, almabort,
Az ámulóknak összekeverte mind,
Varázsitalnak adta-vette,
Víz, mit iszik, de borát beszéli.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-19 10:39:17
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-19 10:39:17