Büntetése.
Büntetése.
Vagy az életemnek a sors küldött
az utam végére tartogatott
téged, hogy érezem, úgy rendesen
milyen ha én szeretek türelmesen,
és engem nem értenek teljesen.
Igaza van a sorsnak hiszen volt
ilyen amikor valaki átkarolt,
szavakat suttogót, de nem kértem
a csókjából kesernyésnek véltem
a szenvedélyes édest kerestem.
Mindennek ára van most fizetek érte
te vagy a behajtó a sors elérte
amit akart, de nekem így is megérte
ha lehetne letudhatnánk másképpen
talán egy izgalmas labdás meccsen.
Ahol én adogatnám a labdát
jól időzített kemény gólokat
énekelve a sorsnak bókokat
megénekelném, hogy milyen kegyetlen
úgy tépi a szívemet mint a véletlen
itt maradt téli szél a falevelet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-18 12:03:37
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-18 12:03:37