IS-IS
beszél a tükör, körülül
engem is, százszor is, végül is
átnézel rajtam, micsoda ablak
szemed, szemem, ugye elhiszel
makacs a fájás, éles is
tompa is, minden egy elszánás
lépés, szavak, ölelésre várás
szédülök, körbeül, hogy elszívelsz
csokit olvaszt számra
az éjszakánk, ha ámbra és álmod ábra
rajtam is, szédül is, aki láthat
hallhat, élhet és halhat is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-17 19:47:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-17 19:47:54