Isten, bogarak, uku
Isten hallja ukulelémet,
amikkor éppen ukulelézek?
Vagy már sokkal előbb tudja esetleg,
hogy ukulelézni kezdek nemsokára,
nem is kell pengetnem?
Vagy az is lehet, hogy idő kell ehhez is,
messze van az űr határa,
(ott van Isten és az ő füle, most úgy képzelem,
az űr határán, mert neki is kell perspektíva,
ahonnan rálát az egészre).
És ha már itt tartunk, azt sem értem:
a bogarak miért érzik meg, mert megérzik,
ha valaki éppen őket nézi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-17 01:20:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-17 01:20:45