Liget tér (b)
A Liget téren nincs liget,
és fák se nagyon vannak,
itt az ember nem hihet
a tér-nevezéktannak.
A Liget téren villamos
találkozik buszokkal,
ahogy hulló skicclapok
bizsergő látnokokkal.
A Liget téren - Jézusom! -
térítenének újra,
félrevonna félúton
egy Ébredjetek!-ultra.
Itt súlya van a szegeknek,
és jéghideg a jászol-,
a Liget tér nem enged
el messzire magától.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-02 18:43:16
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-02 18:43:16