jön még dér a kutyára (2/jav)
jólesik most egy kis melankólia
megszoktam komoly és lírai dal szól
könnyet csal nem bánom az eső
is szemerkél nem úgy történnek
a dolgok ahogy szeretnénk mindig
mást várunk az imák ritkán lelnek
meghallgatásra elmúlt ami rossz volt
helyébe még rosszabb jött azt sem bánom
jó ez a kis melankólia még minden
lehetséges a remény nem hal meg
utoljára csak én költözöm el egy pár
napra főnixmadaram haldoklik de
jön még kutyára dér s kikelet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-29 13:41:57
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-29 13:41:57