Minden tökéletes -
A cikláment virágzó hányás.
A talált kiskutya újra elveszett,
bokorba akadt csaholása.
A tegnapi illatos dinnye
a fülbemászó villáján.
Az óriás
csótány banán alakú petetokja.
A fehér egér cseresznyeszeme,
mikor a kígyó kinyomja.
Minden tökéletes -
A kerek, fényes almák.