A csend egy tűhegynyivel az elviselhetetlenség előtt
kilinccsé tömörül.
A csak belülről nyitható ajtók kilincsévé.
Mielőtt az utolsó szobába lépsz,
vedd le a sarud,
s parázzsal tisztítsd meg nyelved,
mielőtt az első szót kimondod.
Ekkor majd azt hiszed beléptél,
-tévedsz-
életedben először kívül leszel.