Ha felsikoltok...
Ha felsikoltok
Gyertek hozzám
lessetek rám lehúzott redőnyű életembe
verjétek be ablakaimra karcolt üvegfény-álmaimat
cserepeikkel hogy talán életre sebezhessetek
És jól elzárt, sokzáras, lakatpántos, lehegesztett
emlékeimet törjétek darabokra
őröljétek porrá volt vágyaimat
égessétek hamuvá elmúlt időm
s adjátok játszani szép vízparti szeleknek -
Futva jöjjetek
hogy még láthassátok elrebbenő világom
és egyszeri lelkemet
Ha felsikoltok
ne gyertek mégsem.
- ne is figyeljetek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.