ÁRny
A világ leggazdagabb és
Legszegényebb emberévé tettél
Mint nőt nővé mint férfit férfivá
Nőként férfivá férfiként nővé
Azt kérdezed halálod után
Szeretkeznék-e veled
Öled otthonos hideg kőbölcső
Nagy különbség nem lenne
Sokaké voltál
Most gazdátlanul heversz
Agyondédelgetett plüssmackó
Hiányzó karok szemek
Örök mementójául annak hogy
A pénznek is ára van
Ha lekerül a sellőruha előúsznak
A cápaárnyak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-12 10:59:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-12 10:59:54