"Fiat"
Nem élek most.
Kortársat nem ismerek.
Istennel ezért kéne foglalkoznom.
Placebo. A világot megszeressem.
Akinek nem inge... annak is gyűrött;
Előbb utolérik, ha el sem indul;
Nem ott van a halál, ahol temetnek.
Akad helyzet, honnét kimagyarázni
lehetetlen, beszélni azért lehet, ha magam
hallgatom - akkor társalgás éntől hozzám.
Ez is egy életforma.
Más szótlanul teszi.
Volt, aki egyszer a teremtő szóval.
Kibeszélte magából a világot, s tetszett neki.
Díszruhás alkotó - gyűrhetetlen;
Aki nagyon akarja - elveszítheti,
Ott terem, ahol hivatalból se várják.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-01-03 14:44:40
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-03 14:44:40