Elbeszélés az esőben
Halálom voltál és eltemetsz
Esőben gitároztam a híd felet
Sötétség volt ami körbe vett minket
Sokszor rémálmaim vannak nélküled
Várom a halálom várom temess már el
Vagy a segítséged hogy nyújtsd a kezed
Hullámként érkezett a szerelem sodort
A parton voltam mindig és kerestelek
Mert egy kagylóba voltál zárva kinyitlak
Sokat nevettünk megannyit könny arcunkon
Várom a halálom várom temess már el
Vagy a segítséged hogy nyújtsd a kezed
Alkohol büdös illata elemésztet teljesen
Birtoklási vágyam elnyelt mint a vulkán
Hallom a nevetésed hiányzik az illatod
Várom ami mind jó volt jó leszek kellesz
Várom a halálom várom temess már el
Vagy a segítséged hogy nyújtsd a kezed
Hegyeken voltunk orgazmus volt veled
Végtelen pokol a fény világít szenvedek
Megfizettem mindenért amiért meg kellet
Cipőm nehezen kötöm be bezárt mindent
Várom a halálom várom temess már el
Vagy a segítséged hogy nyújtsd a kezed
Édes csókod éreztem de nem kértem
Elgyengültem sajnálom azt ki olvassa
De itt vagyok veletek írhatok ma eleget
Kritikát nem kérek mert lelkem nem értheted
Várom a halálom várom temess már el
Vagy a segítséged hogy nyújtsd a kezed
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Vers Kiadó: Steve Donka
Feltöltés ideje: 2016-01-01 19:19:44
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-01 20:51:19