Tejfölösen
Szentekről hallani a tévében meg hogy
hogyan kell a rakott krumplit ha már itt a nyár
lemegyünk a strandra mert ott mindig másképp
nézel
amúgy nem vagy itt a lábunk mégis összeakad
ha játszol a tűvel kiserken az ujjbegyedből
az a mondat amit még régen és lehet hogy
nem is
nekem csak úgy mondtál
pedig én akkor még hittem hogy nő lehet tiszta
most már tudom
a rakott krumplit jól csinálni
a tejföl a lényeg én kívánom
ha mellettem fekszel
de te folyton másnak mutatod
magad a paplan alá kiáltom
hogy itt vagyok és tudom otthon te is
ugyanazzal a mozdulattal locsolod a tejfölt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Magyar Napló, 2013/1
Kötetben: Térkép helyett (Budapest, 2014)
Kiadó: Magyar Napló Kiadó
Feltöltés ideje: 2015-12-28 12:12:43
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-28 12:12:43