szeretet a lefolyóban
látod a keresztet a hátamon
hát én faragtam magamnak
s a kínpadot sem más ácsolta
csak a millió csoda emelte elé a fákat égig
gyökerükkel a földet sem érik
valahol szívtájon fakadnak
az erek vértelen kapillárisok
szivacsként szívják magukba bűnömet
a homlokomra csorgó keresztvizet
rég felitta a nap
mosnám kezemet
de szúrnak a tűlevelek
karácsony közeleg
gyanta óvja sebem
el ne fertőzzelek
bizonytalanul állok
de majd csillognak körben a díszek
rumos-diós mai ízek
cédéről mennyből az angyal
röpít a retro a modern dallam
szeretni jó szeretni kell
egy két há napig a csapból is folyik
és ünnep után
a kanális
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-27 17:54:50
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-27 17:54:50