nihil mutans
derengeni kezd az éjszaka,
kósza álmok kergetik egymást.
szederszínű gyönyör kúszik
végig combod hajlatán.
magzati pózban fekszel,
kezeddel semmit markolászol.
oszlik a pára odakinn,
a nap vére becsorog az ablakon.
széthullott szupernóva vagy,
az éjszaka felrobbantott.
vágyad ma sem teljesült,
bár gyászodat töri a virradat.
hiába, nem történik semmi,
csak ez az átkozott körforgás,
mely nem ereszt egy percre se.
újra szerelmes leszel magadba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-16 13:07:35
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-16 13:07:35