A bölcs fők bóllintanak.
Jól van.
Minden jól van.
Ott van jól és
itt van jól.
Legfőképpen itt.
Mert ott ők
mindig veszélyesek.
De mi elválasztjuk
a tisztát
a tisztátalantól.
Ők nem szólhatnak Istenhez.
Ők bezúzatnak,
fejük betöretik.
A bölcs fők bólintanak.
És elfogyasztják
vacsorájukat.