MELYIKŐNK A BUZI ?
Kacarásznak, nevetgélnek,
azon melyikőnk a buzi,
közben meg átmegy rajtunk az élet:
s lesz injainkból csúzligumi...
Móka-móka - kacagás,
megnézzük, hogy ki a más...
Ki hord szivárványos ernyőt,
rózsaszín sapkát. Tolla kinek rőt?
S akkor odaállunk és ütjük,
mi a tisztességes zöldek:
Elmében katonák, kiknek rándul rüsztjük,
ha egy kínos mássággal ellenükre törnek.
Reakciók.:Erről szól életünk.
Közben készül a Föld, hogy elnyeljen,
s ott álljon lerúgott tetünk -testünk.
És szent István angyala énekeljen....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Gyermekded- Gyerekes? Feltöltés ideje: 2015-06-16 17:29:56
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-16 17:31:25