a labda ha játék feldobod
messze elgurítod
tengernek veted
fának ütöd
a labdát…ha kezedből el...
visszapattanhat mint penge éle…
a játéknak vége
*
a labda ha szó és feldobod
vesd a tengernek
neki a fának
gurítsd bármilyen messze
ha visszapattan mint penge éle
a játéknak sosincs vége
sosincs vége