neked, ki másnak?
maszatos gyermekkor batikján
magamra húzlak
ősfélelem nyugtatsz vagy nem
férfiöled mutasd szagolni akarlak
rimánkodás apró bűnökért
balladámból eltűnt meséd köddé vált
fényeket nem találom kezemben kéregréteg
porlad szelektív szeretés mindent külön a szavakat is
Nap vesszeje narancsba hajló illusztráció
olajos szemmel kacsint rám a pórnép
körme alatt mocsok a pórnak szája rohad. Gyűlöllek!
őrült áriád várom ütni fogsz
Dionüszosz teste mezítelen köldökét kívánom
koronáját vízbe mártom hamis! alléba vágom
kacagok őrülten röhögök félrebillen a csend
nem kiáltok heurékát nincs itt győzelem neked sem
Dionüszosz szól merd szeretni a mostban
ne simogasd szép arcát a magából vetkőzőt imádd!
nálad Judy Garland táncol leállítom Fred Astert
miért nem mered? kopár a táj lázak ráznak
egyesülünk átzabáló kemény orgiákban
ível a hangsúly sár lesz a vízből és földből ne akard!
csehovi a kép kiáltod oda sajnálnálak hazug
mákgubókon Villon balladát taposs dögölj állat
liliomok tánca la petit mort kis halál
utórengés fantomfájdalmai combunkban
....
öled fekete adoma kitépett napégette fűcsomó
nyáladzó barom gondolj szép Remedios szagára
szédített mindenkit nőket szajhákat kurafikat
Délen megengedem
nem szól szám érzed nem csókom
izgatón kínoz a gyönyör őrülten
mályvaszép tilalomfák akárhol
hunyd le a szemed gondolj ---
nincs nipp és nincs giccs és nem lettem elefánt
monotípia hengerével húzd át a gondolatokat
éjjelente maskarában raccsoljuk szeretlek hazug
szád íze betonkemény a csókja köröz nem ringló
vitustánc hüvelyedben orgonál hallod a vitustánc a hüvelyedben orgonál
halandó a Férfi zabálod érzed szagát
cseppet morzsolt illatát
gesztenye turba őrület alázattal vadulj ez a te életed
magzatmáz repedezései gyermek lettél újra
mellemre hullanak a fehérfűz levelei lágy patakok
mandragórát fogan a csepp
élet a kárhozatból
vitustánc hüvelyemben halál illata
tömjén kígyózó férfiölek
FÉRFIÖLED Mandragóra
Hányavetin földre szórva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-06-03 15:29:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-06-03 15:34:33