Buddha a restiben
Harcot vívok magamban,Soul Calibur,
Fegyverem mérete egy lélek kaliber,
Hangszálaim gitáromon a néma húr,
Csak egy fasz vagyok, akit a csaj kiver.
Besodrom, magam azután elszívom,
Tudatom lehamuzom az elmémre,
Képzeletben én vagyok a szex ikon,
És pogózni kezdek klasszikus zenére.
Annyi énem van, hogy ez már Maszkabál,
A falon "Satan is my lord!",
Perverz lényem épp most maszturbál,
És fél liter bor nekem egy kis korty.
De nem zavar már senki lementem Buddhába,
Szemem tiszta fehér már semmi nem festi,
Marit elhagytam és nem is kell már Huána,
Lelki békém lett számomra a resti.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-29 11:42:07
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-29 11:42:07