a semmi közepén
a semmi közepén
mindentől legalább félórára
tanya
kis ház
szoba-konyha
istálló
csűr
ólak
boglya
ganajdomb
ásott kút
két fóliasátor
gyümölcsös
két kuvasz
napközben láncon
éjjel szabadon
három ember
két öreg
nyolcvanon túl
férj és feleség
és az ötvenkét éves fiuk
pirkadattól alkonyatig
csak a munka
amit lehet
eladnak a piacon
a férfi fuvart vállal néha
az út télen jég vagy sár
nyáron finom por
villany nincs
vasárnap fürdenek
hétköznap kezet és arcot mosnak
ritkán szólnak
izmaikban görcsök
hátuk hajlott
térdük recseg-ropog
tenyerüket ki se tudják egyenesíteni
innét nehéz elmenni
nehéz itt maradni
ennyijük van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-11 05:24:04
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-11 05:24:04