Budi-írás melléktermék
Ma reggel kurva nagyot szartam,
Onnan tudom, hogy miután végeztem felálltam és megnéztem,
Gondolatban vállon veregettem magam „Szép volt Ádám.”
Nem kellet már szer se, a puszta szagától betéptem,
Aztán ahogy otthagytam magányosan lehúzódni az örvényben,
Azzal a morajlással csapott bele a tudatomba,
Hogy testem szimplán egy hulladék lerakodó a fos tengerében,
És számba több hónapja nem robbant suna-bomba,
Analóg le-fel X+O kombinációval Bruce Lee-n rúgom ki a gondolatokat,
Top Secret aktákban hagyom őket közösülni a testamentumi angyalokkal,
Perverz fasz módjára dörzsölöm össze két bűzölgő kezem,
És ezek után mondhatom el magamról, még létezem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-07 21:32:51
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-07 21:32:51