takarjátok el az arcát,
fedjétek el az arcait,
vessetek rá üveggyöngyöt,
borítsatok rá ócska vásznat,
simítsátok el a homlok karcát,
írjátok át a ráncait,
legyen párna köztünk a holnap,
szorítsuk arcunkat kétfelére,
mennypuhasággal,
de legyen vége
ne nézzen rám
ne adjon útravalót
álmomban ne kövessen