Lement(e) nap
Elfolynak lángoló erények,
Éltetnek még rothadó vérek.
Kettéhasítanak az árnyak,
Hold sarlózza kívül a fákat.
7 másodperc csak a szerelem –
Szívdobbanásnyi egy életen?
Szél öblén borzongva hálok,
Hajtengereken hullámzok.
Rokkant Csipkerózsika sorsom
teljesedik – száz éve hordom.
Térdeplek' egy magas légváron,
És egyre csak fázom és fázom...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-04 09:30:13
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-04 09:35:44